Diamantboringen

Nauwkeurige boringen voor alle voorzieningen.

Diamantboren is een vorm van kernboren dat gebruikt maakt van een roterende diamantboor die het toelaat om accurate boringen van gaten uit te voeren in allerlei ondergronden binnen bouwprojecten. Diamant is het hardste, natuurlijke materiaal ter wereld waardoor het ideaal kan ingezet worden voor precieze openingen of gaten te boren zoals beton, metaal en zelfs ook glas.

De boor die we gebruiken is een precisie instrument waardoor we een accurate boring kunnen uitvoeren tot op kleine afmeting. Tijdens het boren laten we zo ook water toe aan het proces waardoor de schacht en de boor geen schade kunnen aanrichten door warmtefrictie. Bij Amka gebruiken we onze diamantboren zowel voor horizontale als verticale boringen binnen uw project.

Ben je op zoek naar een ervaren specialist in diamant of betonboringen in Beveren, Vlaanderen en omstreken: voor spotboringen of voor het maken van een opening voor een rookkanalen of ventilatie? Dan komen we graag bij u langs om u te voorzien van uw nodige boringen.

Heeft u boorwerken in Oost-Vlaanderen of elders in België?
Neem contact op en we bespreken samen uw project.